Vill du ha hjälp med att ta hand om ditt system eller server? Prova managed hosting!

Beebyte kan hjälpa dig att ta hand om ditt system eller din webbsida, sk. ”managed hosting”. Tack vare våra strategiska partnerskap så kan vi erbjuda våra kunder tillgång till en unik kompetenspool skräddarsydd precis efter era önskemål för att optimera din IT-drift. Dina servers och system kan rulla tryggt hos oss med de senaste uppdateringarna och fixarna på plats.

Förvaltningsuppdrag

Med mångårig kompetens inom området så kan beebyte hjälpa er med er systemförvaltning och drift av era system. Allt från själva infrastrukturen upp till applikationslagret. Samtliga åtgärder kan dokumenteras helt enligt era önskemål och interna processer.

w

Incidenthantering

Vi kan hjälpa er att övervaka era system, servrar och lösningar som finns hos oss samt sköta incidenthanteringen och IT-drift kring detta. Vi har väl utbyggda och kraftfulla system för att möta de mest komplexa utmaningar. Vi kan också göra delvis managerad hostig där vi finns tillgängliga för att åtgärda fel 24 timmar om dygnet via vår övervakningstjänst Iris.

SEO och analys

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering eller annonsering online så kan vi förmedla dessa tjänster till er. Vi vill hjälpa våra kunder att nå nya nivåer i sina affärer. Givetvis kan vi också hjälpa till med stresstest av din webbplats.

Consulting och expertis

Via oss kan du få hjälp med en bred konsultportfölj till förmånliga priser, t.ex. genom konsulttjänsten XpertNow. Vi hjälper dig med konsulting inom till exempel ledning, ekonomi, utveckling och systeminstallationer. Givetvis hjälper vi också till med managed hosting på din tekniska plattform hos oss!

l

Kontakta oss så diskuterar vi ert ärende

5 + 15 =

Boka demo!