magento hosting - VPS, Webbhotell och molntjänster

Magento hosting

Hosting av Magento

Magento är en av de e-handelsplattformar som bygger på öppen källkod. Efter sin lansering 2008 så har plattformen växt i snabb takt, mycket tack vare dess höga anpassningsförmåga.

Hosting av Magento sker vanligtvis på servrar eller webbhotell som använder sig av den så kallade LAMP -stacken (Linux Apache PHP MySQL). Precis som många andra e-handelsplattformar så är Magento relativt databasintensivt varpå beebytes lagringsplattform med endast SSD -disk är optimalt för drift av bland annat Magento.

Genom sin djupa kunskap och långa erfarenhet kring LAMP -stacken kan beebyte hjälpa er att hitta rätt infrastruktur och serviceavtal för en optimal och kostnadseffektiv magento hosting.

Hosting av e-handel och affärskritisk drift

beebyte har efter flera decennier i branschen djup och gedigen kunskap av affärskritisk drift och hosting såsom den för e-handel. En e-handel måste vara tillgängligt dygnet runt med bra prestanda för att konverteringar ska lyckas och e-handlaren nå optimal lönsamhet. Tack vare våra smarta automatiska system, samt vårt heltäckande erbjudande av serviceavtal kan beebyte hjälpa stora som små e-handlare att optimera sin närvaro på webben.