Magento Hosting - Effektiv och stabil hosting för din e-handel

Magento hosting

Magento Hosting – låt experter på LAMP göra det

Bra, snabb och stabil Magento hosting förutsätter en djup kunskap i olika server och open source -teknologier.

Hosting och drift av Magento sker vanligtvis på servrar eller webbhotell som använder sig av den så kallade LAMP -stacken (Linux Apache PHP MySQL).

Precis som många andra e-handelsplattformar så är Magento relativt databasintensivt varpå beebytes lagringsplattform med endast SSD -disk är optimalt för drift av bland annat Magento.

Genom sin djupa kunskap och långa erfarenhet kring LAMP -stacken kan beebyte hjälpa er att hitta rätt infrastruktur och serviceavtal för en optimal och kostnadseffektiv magento hosting.

*Magento är en av de e-handelsplattformar som bygger på öppen källkod. Efter sin lansering 2008 så har plattformen växt i snabb takt, mycket tack vare dess höga anpassningsförmåga.

Hosting av e-handel och affärskritisk drift

beebyte har efter flera decennier i branschen djup och gedigen kunskap av affärskritisk drift och hosting såsom den för e-handel.

En e-handel måste vara tillgängligt dygnet runt med bra prestanda för att konverteringar ska lyckas och e-handlaren nå optimal lönsamhet. Tack vare våra smarta automatiska system, samt vårt heltäckande erbjudande av serviceavtal kan beebyte hjälpa stora som små e-handlare att optimera sin närvaro på webben.

Testa beebyte

- utan kostnad!

Få 500 kr att använda i vår tjänst Scale Cloud (VPS -Virtuella servrar) eller i vårt Webbhotell som driftas från våra toppmoderna svenska datacenter. 

Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell i molnet redan nu.

Skapa ett konto i beebytes kundportal

Prova beebytes hostingtjänster.

Använd rabattkoden startanu för att få 500kr att provköra för.