Logga in med Google Authenticator - MFA för kontrollpanelen
You are currently viewing Logga in säkrare med Google Authenticator

Logga in säkrare med Google Authenticator

Från och med idag kan våra användare logga in säkrare med hjälp av två faktors autentisering via Google Authenticator. Installation av Google authenticator appen är enkel att genomgöra via Google Play (Android) eller App Store (IOS/Apple), precis som med vilken annan app som helst.

Varför två faktors autentisiering?

Genom att inte bara använda användarnamn och lösenord utan också blanda in en tredje enhet så ökar säkerheten för vem som kan logga in på ert konto. Ungefär som när man i vanliga fall använder en bankdosa eller mobilt bank-id.

Såhär aktiverar du

Börja med att installera appen på din telefon. Följ sedan instruktionerna för att aktivera tjänsten, alternativt läs Googles guide för Android eller Ios.

Logga sedan in på vår användarportal på https://portal.beebyte.se klicka på användarnamnet uppe i högra hörnet för att expandera användarmenyn. Klicka sedan på  ”Profil”.

I väntsterspalten kan du nu välja ”multi factor login”. Klicka där och följ instruktionerna på skärmen för att öka säkerheten på ert konto genom fler faktors autentisiering.