Karlstadsföretag i symbios - VPS, Webbhotell och molntjänster

Karlstadsföretag i symbios

Karlstadsföretagen beebyte och DISE International AB har sedan en tid tillbaka samarbetat.

DISE är ett svenskt och Karlstadsbaserat företag som skapar lösningar för digital skyltning. Oavsett vad du vill göra finns det en DISE-lösning som passar dig. DISE molnbaserade CMS gör det enkelt för dig att övervaka och administrera dina skärmar från din dator, smartphone eller surfplatta.

beebyte levererar den molnbaserade infrastrukturen till DISEs molnsatsning och bolagens ledningar är positiva till samarbetet:

-Det är riktigt kul att ha ett så spännande företag som DISE bland våra partners. DISE levererar ju till jättar som Swedavia, BMW, Coca Cola med flera. Vi har med det här samarbetet fått ännu ett kvitto på att vår höga kvalitet och flexibilitet kan leverera i de mest affärskritiska situationer och segment, kommenterar beebytes VD Niclas Alvebratt.

-Eftersom att DISE kunder administrerar och övervakar hela skärmsystemet via det webbaserade CMS:et är det väldigt viktigt att allt fungerar smidigt, säger företagets VD Torsten Blomberg.

Med DISE Xpress kan du snabbt och enkelt få igång ditt system med till exempel skärmar med inbyggda spelare. För dig som vill ha en eller flera individuella skärmar, perfekt för till exempel konferenscenter, restauranger, kaféer, som infotavlor och mycket mer.

DISE Premuim är produkten för dig som vill göra mer. Med Premium kan du till exempel köra videoväggar, eller koppla ihop med sociala medier, väder, kalendrar och mycket mer, säger Torsten.

-Undrar hur många som egentligen vet att de står och tittar på ingenjörskonst från Värmland när de t.ex. besöker Hongkong och tittar på MTRs informationsskyltar eller går på bio på någon av Luxor Biograferna i Ryssland, avslutar Niclas Alvebratt.