Iris integrerad övervakning

Iris integrerad övervakning

Iris – nya tidens tillgänglighet

Som första leverantör så lanserar beebyte idag en fullt integrerad övervakningstjänst kallad Iris. Beebyte är först ut på den svenska marknaden med att ha en fullt integrerad och enkel övervakningstjänst som kostnadsfritt erbjuds alla beebytes kunder.
-Nu kan mindre e-handlare, webbyråer och utvecklare få nära nog samma driftstrygghet som de stora drakarna utan att vare sig behöva betala hiskeliga summor eller behöva spendera tid med krångliga sourcing affärer, säger beebytes CTO Simon Ekstrand.

Iris lanseras i första versionen idag (fler funktioner kommer) och aktiveras via kundportalen. Det unika med tjänsten är att man som kund kan låta beebyte ta hand om incident-hanteringen via givna instruktioner direkt i kontrollpanelen och därmed få en ”IT-avdelning på kran” dygnets alla timmar, årets alla dagar.

-Det här ligger helt i linje med vår filosofi att förändra en ung bransch som vi tycker blivit konservativ alldeles för tidigt. Dessutom utmanar vi genom att släppa vår övervakningsmotor som öppen källkod så att fler kan vara med och bygga en bättre molnupplevelse, kommenterar beebytes VD Niclas Alvebratt.

Lär mer om Iris på Iris tjänstesida

Iris aktiveras enkelt via några få knapptryckningar i kontrollpanelen.

  1. Välj vad som ska övervakas
  2. Bestäm hur larmet ska hanteras
  3. Bestäm vem eller vilka som ska hantera det