Inget skav när The Skin Agent flyttar in i beebytes webbhotell

Inget skav när The Skin Agent flyttar in i beebytes webbhotell

The Skin Agent som utvecklar och säljer hudvårdsprodukter för att motverka skavsår från kläder eller hud – även kallat infanterield – har flyttat sin e-handel till beebytes webbhotell:

– Vi tycker att det är riktigt kul att The Skin Agent valt oss som leverantör av webbhotell och molntjänster. Det är ett kvitto på att vår satsning att bygga kompetens kring WordPress och Woocommerce bär frukt. På kort tid så har vi tagit en unik position på den Svenska marknaden kring plattformen och vårt gedigna utvecklingsarbete runt tilläggsfunktioner för plattformen lönar sig, säger beebytes VD Niclas Alvebratt.

Från The Skin Agents sida så står man nu inför skavens högsäsong – sommaren.

– Det var viktigt för oss att landa i en stabil och snabb plattform nu inför sommaren då problem som lårskav och infanterield ökar hos många svenskar. Vi behövde säkra upp att siten klarar belastningen samtidigt som vi vill vara trygga att den inte går ner. Sommaren är en säsong när vi kan hjälpa många att på ett miljövänligt, ekologiskt vis slippa obehagliga skav och då kan vi inte riskera nedtider eller att siten hänger sig, säger The Skin Agents styrelseordförande Anna Byström.

Enligt en undersökning så uppger 45 procent att de upplever problem med lårskav då man går med bara ben:

– Hur löjligt det än kan låta så är problem med skav något som många upplever som lite pinsamt att prata om. Skav på huden drabbar skoningslöst såväl kvinnor som män i alla åldrar, och både hos de som sportar mycket och de som inte är så aktiva. Vi har med vår egenutvecklade produkt gjort så att man slipper både pinsamheten och smärtan oavsett vem man är, avslutar Anna.

– Avslutningsvis så vill jag också trycka på den enkla funktion som beebyte har för staging-site, fortsätter Anna. För oss som startup är tid en bristvara och all tid vi kan spara in på enkel administration är guld värt. Att bara trycka på en knapp för att klona siten fram och tillbaka, det är precis den typen av tidsbesparing som vi älskar.

Anna Byström och Linda Nilsson är grundarna till The Skin Agent

Produkten är ekologisk, helt doftfri och innehåller inga animaliska komponenter. 

Testa vårt webbhotell gratis!

Fyll i formuläret här bredvid och använd rabattkoden så får du 500 kr att provköra vårt webbhotell för (motsvarar 4 månader). Gillar du det inte så kan du enkelt ta bort webbhotellet när som helst under perioden utan att påföras någon ytterligare debitering.

<div><div><h4 style=”color: #ffffff; border-bottom: 0px solid lightgrey; margin-bottom: 15px; padding-bottom: 0px;”><b>Starta din provperiod här – skapa ett konto</b></h4><p>Prova beebytes tjänster. Just nu kan du använda rabattkoden <span style=”font-weight: bold;”>startanu</span> för att få 500kr att provköra för.</p><form action=”https://portal.beebyte.se/signup/external/” method=”post”></form></div></div>