Experter på hosting av e-handel

Vi har från början haft oerhört stort fokus på hosting av e-handel. Personalen på beebyte har över 10 års erfarenhet av drift av olika e-handelslösningar – samtliga kritiska för e-handlaren. I kompetensväg så har vi stor vana av att drifta WordPress / woocommerce och Magento utöver en rad kommersiella plattformar.

Tack vare vårt djupa kunnande inom LAMP (Linux, Apache, MySQL och PHP) så klarar vi av att hantera de flesta e-handelssystem baserade på öppen källkod.

Teknisk plattform

Vårt moln och samtliga dess tjänster är skräddarsydda för att passa för e-handel. Allt från hårdvara (SSD baserad lagring) till mjukvara är vald för snabb och stabil drift. Dessutom är samtliga komponenter i vårt moln redundanta, så om en hårdvarukomponent går sönder så tar en annan över automatiskt utan manuell intervention.

Utöver detta så har vi skapat tjänster för den som vill agera på en global marknad såsom CDN, Accelerator och gratis SSL certifikat med en-klicks-installation. Det är hos oss också oerhört lätt att byta från Webbhotell till egen server som du kan addera resurser till under drift.

Tilläggstjänster för en tryggare drift

Vi vet alla att ibland händer det saker med tekniken som vi inte har lyckats förutse och ofta kommer en sådan driftstörning när man som minst behöver den. Då är det bra att veta att man kan ta hjälp av oss och att vi dessutom har en rad smart tjänster som passar olika typer av e-handlare och organisationer.

För den större och mera etablerade
e-handlaren

Så har vi tjänster som XpertNow, där ni får tillgång till en namngiven senior tekniker och direktnummer till denna. På så sätt lär ni känna varandra på ett sätt som ofta är mycket uppskattat då det ger en väldig trygghet i leveransen. Dessutom så arbetas det då proaktivt med er plattform, vilket borgar för hög upptid och fler affärer. XpertNow används allt som oftast tillsammans med våra SLAer som ger tillgång till 24/7 tekniker och övervakning/monitorering samt inställelse dygnet om.

För den lite mindre
e-handeln

Så har vi gett möjlighet att låta oss ta hand om larmen från vår övervakningstjänst Iris. På så sätt så kan du som kund själv enkelt sätta upp dina egna larm och sedan skriva arbetsinstruktioner till oss hur vi ska agera om det kommer ett larm. Detta för endast 495 SEK / månad – en oerhört billig försäkring för den som vill vara säker på att butiken håller öppet 24 timmar per dygn, årets alla dagar.

För ditt extraknäck

Så kan du aktivera övervakningstjänster Iris och få larm antingen via mail eller SMS om något händer med din e-butik. Givetvis kan du närsomhelst köpa till ett SLA eller starta funktionen där vi tar hand om ev. larm enligt dina önskemål.

Boka demo!