fbpx Skip to content
Vi kan hosting för e-handel

Hosting E-handel

Vi på beebyte vet att hosting och drift av e-handel är för många en affärskritisk typ av drift. Det är viktigt att systemen fungerar fullt ut under dygnets alla 24 timmar för att nå optimal konverteringsgrad, samtidigt som vi också erbjuder lösningar för alla typer av e-handel. Här kan du läsa mer om våra tjänster för e-handel! 

Hosting E-handel
Hosting E-handel
För dina behov

Välj hosting för din e-handel

Magento

VPS

Installeras på en VPS med eller utan kontrollpanel där ni fritt kan sätta upp den caching som behövs

Från
699 kr/mån

NopCommerce

Webbhotell

Vi har erfarenhet av olika lastbalanserade och klustrerade lösningar för nopCommerce och webbdrift baserad på Microsoft teknologi

Från
149 kr/mån

WooCommerce

Webbhotell

Vi på beebyte är bland de mest populära och rekommenderade hostingföretagen i Sverige för hosting av WooCommerce och WordPress.

Från
149 kr/mån

Detta ingår alltid hos oss

Ingen Bindningstid

Vår hosting på dina villkor – du väljer själv när du vill avsluta dina tjänster

Support i världsklass

Vi finns alltid där när olyckan är framme – bara en chatt bort

Data lagrat i Sverige

Du kan vara säker på att all din data lagras inom landets gränser 

99,99% upptid

Vi är noga med att våra molntjänster ska prestera på topp 24/7

För dina behov

Osäker på vart du ska börja?

Vi hjälper dig välja det som passar för just dina behov samt svarar på de funderingar du har. Kontakta oss idag så hjälper vi dig:

Hosting E-handel
Lång erfarenhet

Vi kan e-handel

Vi på beebyte har efter flera decennier i branschen djup och gedigen kunskap av affärskritisk drift och hosting, såsom den för e-handel. En e-handel måste vara tillgängligt dygnet runt, med bra prestanda för att konverteringar ska lyckas och e-handlaren nå optimal lönsamhet. Dessutom måste säkerheten vara på topp och automatiska säkerhetssystem på plats för att trygga driften.

Tack vare våra smarta automatiska system, samt vårt heltäckande erbjudande av serviceavtal kan beebyte hjälpa stora som små e-handlare att optimera sin närvaro på webben.

Hosting E-handel
Hosting E-handel
Flexibla lösningar

Vikten av flexibilitet

Att behoven för en e-handelslösning ser olika ut från tid till annan är inget konstigt. Många har t.ex. vår-rea eller Black Friday erbjudanden inför julen. Därför är det viktigt att välja en plattform som enkelt kan skala upp och ned i kapacitet utan att för den skull generera nya bindings- eller uppsägningstider. 

Med våra virtuella servrar betalar man bara för det man använder från en timma till en annan. På så sätt kan du alltid stå redo för nya försäljningsrekord!