Gott nytt år!
You are currently viewing Gott nytt år!

Gott nytt år!

Nu går vi ännu en gång snart in i ett nytt år och skriver 2021 i almanackan (för de som fortfarande har en sån). Att 2020 var ett speciellt år har nog ingen missat. Prövningarna som pandemin för med sig är inte över och vi vet alla att det nya normala helt eller delvis är här för att stanna.

Många hävdar att pandemin har drivit på digitaliseringen i en takt som vi aldrig sett tidigare. Och visst stämmer det, e-handeln slår nya rekord och vi blir i allt vi gör mera digitala. För oss på beebyte har det främst märkts genom att vi har en fortsatt stark tillströmning av nya användare av våra tjänster.

Vi har nu som företag några år bakom oss – det är trots allt 5 år sedan vi bestämde oss för att försöka skaka liv i den svenska hostingbranschen, utmana gamla trögrörliga spelare och fokusera på att göra riktigt bra premiumhosting tillgänglig för det stora flertalet. För mig och för oss är det viktigt – att så många som möjligt får chansen till att uppleva vad bra hosting kan göra inte bara för SEO resultat utan också ifråga om smarta funktioner, lätthanterliga lösningar och en support som finns där för var och en.

För oss har utveckling hela tiden stått i fokus och vi är långt ifrån färdiga. I början av 2021 har vi en hel del spännande saker att lansera. Att det har varit tyst från oss på sistone beror inte på att vi skruvat ned tempot på utvecklingen – snarare tvärtom! Vi tror att vi ånyo får chansen att utmana – till nytta för andra entusiaster och användare som oss där ute.

Gott nytt år från mig till er!

Ta väl hand om er,

Niclas Alvebratt
beebyte

Niclas Alvebratt sittandes
Niclas Alvebratt
VD beebyte