God Jul, från oss alla till er alla!

God Jul, från oss alla till er alla!

Tomten älskar öppen källkod

Att få vara med och leda ett företag med så många fantastiska medarbetare, partners och kunder är få förunnat. 2016 är beebytes första år och det märks verkligen att det finns ett sug på marknaden efter en leverantör som vågar ta ut svängarna lite extra. Som vågar tänka nytt och utmana.God Jul, från oss alla till er alla! 1

Nya kunder som vi tagit ombord under hösten sträcker sig från Vasa Living, Gaming Gadgets och Eyes Wide Open till SiteDirect och alla deras kunder t.ex. Bagaren och Kocken, Länna möbler och Sova kedjan.

Att det händer mycket är bara förnamnet!

När vi startade beebyte så såg vi ett utrymme för en spelare på marknaden som flyttade fram verktygen till de som verkligen behöver dem. Verktyg som dag 1 ska generera mervärde. Därför är det extra kul att tjänster såsom övervakningstjänsten Iris har tagits emot med öppna armar. Det bekräftar det vi såg och ser – att fler vill kunna göra mer med automatik och enkla manövrar.

Extra kul är dessutom att övervakningsmotorn släppts som öppen källkod – något som vi hoppas kunna göra mera av. Trots allt: vad går mera i julens anda än något som alla kan dra nytta av? God jul och gott nytt år önskar vi på beebyte alla kunder och partners!

//Niclas Alvebratt
VD beebyte

Nya funktioner i vår serverhanterare

Ni har väl inte missat att det finns massor av nya funktioner i vår serverhanterare? Bland annat import av OVA mallar och stöd för Windows Server 2016!

God Jul, från oss alla till er alla! 2