FRÅN SVERIGE TILL HOLLYWOOD
You are currently viewing FRÅN SVERIGE TILL HOLLYWOOD

FRÅN SVERIGE TILL HOLLYWOOD

LOVE BY LOLA är just nu det populära badmärket från Sverige som på bara några år redan har blivit ett välkänt varumärke kända profiler och bloggerskor bär på deras semester. Victoria Silvstedt, Carolina Gynning, Marie Serneholt, Jessica Almenäs, Camilla Läckberg, Andrea Brodin, Blondinbella, Katrin Zytomierska och Svenska Hollywood-fruarnas Åsa Vesterlund är bara några av stora personligheter som väljer LOLA.

-Vi använder oss sedan några månader tillbaka av beebytes molnlösningar och för oss har det inneburit ökad prestanda och tillgänglighet – vilket lett till fler konverteringar säger Yessica Thor, den 28 -åriga kvinnan och entreprenören bakom företaget LOVE BY LOLA.

-För mig har LOLA aldrig bara handlat om produkterna, utan minst lika mycket om kvinnorna som gör dem och bär dem. Badkläder är mer än bara plagg på stranden idag, de visar även hur kvinnor ser på sig själva, och vi är väldigt måna om att uppmuntra den självständiga och självsäkra moderna kvinnan som vill sticka ut och vill ha det där lilla extra i badväg, fortsätter Yessica.

LOVE BY LOLA är en Woocommerce -baserad webbplats som använder en Scale Cloud server (VPS) .

Från beebytes sida tycker man att det är kul att man idag har etablerat en position som en självklar partner till unga entreprenörer och woocommerce -baserade lösningar:
-Det är ingen hemlighet att vi älskar entreprenörsskapet, och detta blandat med öppen källkodsbaserade lösningar som Woocommerce. Extra kul är det såklart när en entreprenör som Yessica väljer att samarbeta med oss och våra partners. Dessutom är LOVE BY LOLAs kollektioner riktigt fina och passade utmärkt som present inför semestern till min fru som blev jätteglad över de nya badkläderna, avslutar Niclas Alvebratt, VD på beebyte.

LOVE BY LOLA grundades sommaren 2015 av entreprenören Yessica Thor, 28 år. Med stor passion för mode och många resor världen över i bagaget har hon inspirerats att skapa ett sortiment av trendiga badkläder med ett unikt uttryck där stil ligger i fokus. LOVE BY LOLAs ledord kvalité, design och innovation genomsyrar hela verksamheten och idag ligger produktionen i Baltikum där produkterna tillverkas i italienskt förstklassigt tyg av Lycra och Polyester.

Ägaren, Yessica Thor, står faktiskt själv för all design och fotografering med policyn att inte främja det kroppsideal som råder idag. Därför har LOVE BY LOLA valt att presenterar alla sina kollektioner med deras skyltdocka och inte genom en riktig kvinnlig modell.

LOVEBYLOLAs badkläder levereras i en exklusiv liten väska som enkelt kan tas med till stranden eller badhuset.

Carolina Gynning är en av alla de kända personer som väljer att bära LOVEBYLOLAs kläder.