Förändringar i användarportalen - VPS, Webbhotell och molntjänster

Förändringar i användarportalen

Från tid till annan så gör vi stora och små förbättringar i vård användarportal. Vi försöker att hela tiden slipa på den för att göra den bättre och mera användarvänlig. I den här bloggposten går vi igenom några av den här veckans små förändringar för att ge ett exempel på hur vi arbetar med den.

Drivs av våra användare och partners

En stor del av de förändringar som vi implementerar är baserat på förslag från våra partners och användare – andra är sådana som vi själva kommer på och tycker skulle vara bra att implementera.

När ett förslag till förbättring kommer in så läggs det i vår ”suggestion bucket” – därefter bestämmer vi om vi tycker att det verkar vara en bra idé och då viktas förslaget (hur lång tid och hur mycket resurser det tar att genomföra). Efter viktningen så prioriteras det och läggs i utvecklingspipan. Denna följer vi sedan ständigt upp och justerar i.

Förändringar för partners

Några av denna veckans förändringar har att göra med partners. Nu kan du som är partner eller återförsäljare byta mellan dina kunders organisationer mycket enklare. Via knappen som ser ut som en organisationskarta i övre högre hörnet så kan du enkelt hoppa mellan organisationer.

Sveriges bästa DNS-hanterare?

Många av våra användare hanterar ofta sina eller sina kunders domäner. För att göra användarupplevelsen något enklare så har vi försökt att implementera en rad förbättringar i vår DNS hanterare. Vi har byggt in automation där den själv t.ex. tolkar vilken typ av pekare det är som du vill eller bör skapa. Trots detta så är den fortfarande snabb och rapp att använda.

Utöver detta så går det numera också att enkelt importera hela DNS -zoner i den.