fbpx Skip to content
Full tillgång till alla resurser

Dedikerad Server

Med en dedikerad server är du till skillnad från en virtuell server helt ensam om att använda den fysiska serverns alla resurser. beebyte är unika i vårt dedikerade server erbjudande. Flexibla bindningstider, inga snurrande diskar (blixtsnabb 100% SSD lagring – som alltid) och fulla administrationsrättigheter till er server från första sekund! Givetivs kommer er server också levererad med IPMI anslutning vilket gör att ni på ett enkelt sätt kan starta om, slå av och på servern samt ansluta till konsolen.

Dedikerad Server
Dedikerad Server
Du sätter gränserna

Dedikerad Server efter dina behov

Vi har ett relativt stort lager med dedikerade servrar som är redo att tas i bruk med kort varsel, och utöver detta har vi möjlighet att skräddarsy en serverlösning som passar precis ditt företag.

Är du intresserad av en ännu flexiblare lösning? Kolla då in våra snabba virtuella servrar!

Dedikerad Server

Dedikerad Server 1

Passar de allra flesta typer av tjänster, såsom web och databasapplikationer.

Intel E5 – 2609 v4
8 Core CPU
RAM
16 GB
Enterprise SSD
2×960 GB
Backup
Daglig
Ink. trafik/månad
15000 GB
IPM Remote Acess
Inkluderad
2499 kr/mån
Dedikerad Server

Dedikerad Server 2

Denna typ av server lämpar sig för de allra mest krävande applikationerna.

Intel E5 – 2609 v4
2×8 Core CPU
RAM
64 GB
Enterprise SSD
4×960 GB
Backup
Daglig
Ink. trafik/månad
15000 GB
IPM Remote Acess
Inkluderad
3995 kr/mån
Helt skräddarsydd

Tailored Server

Förutom dessa paket kan vi också erbjuda ett helt skrädarsytt paket som kan vara exakt det ni letar efter. I detta paket får du: 

En server som anpassas helt efter era behov
Möjlighet till skräddarsydda betalningsmodeller
Brett sortiment av nya och begagnade servrar
Dedikerad Server

Detta ingår alltid hos oss

Flexibel Bindningstid

Vår hosting på dina villkor – du väljer själv när du vill avsluta dina tjänster. På dedikerad server hittar vi en lösning som passar er.

Support i världsklass

Vi finns alltid där när olyckan är framme – bara en chatt bort

Data lagrat i Sverige

Du kan vara säker på att all din data lagras inom landets gränser 

99,99% upptid

Vi är noga med att våra molntjänster ska prestera på topp 24/7

För dina behov

Vill du sätta igång med tjänsten?

Vi har ett relativt stort lager med dedikerade servrar som är redo att tas i bruk med kort varsel. Utöver detta har vi möjlighet att skräddarsy en serverlösning som passar precis ditt företag. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Dedikerad Server
Dedikerad Server
Bestäm själv

Server på dina villkor

Dedikerad server ger full frihet nät och konnektivitetsmässigt. Använd såväl IPv4 som IPv6 och sätt upp den VPN -lösning som du själv önskar och tycker om. Vi har också möjlighet att göra skräddarsydda nätlösningar.

Vi hjälper dig även med att säkerhetskopiera er data från er dedikerade server. Det finns också möjlighet till off-site backup i vårt sekundära datacenter, placerat mer än 5 kilometer från vårt primära. Tjänsten baseras på beebyte B3 backups.

Stabil uppkoppling

Säker uppkoppling

Vår hall och din server är ansluten direkt mot stora nät i Sverige via redundant internetförbindelse med diversitet (kablarna går fysiskt och geografiskt två helt olika vägar). Detta borgar för korta laddningstider och hög upptid.

Din server är också ansluten till säker elleverans via dieselaggregat och batteribackup och är placerad i vårt säkra datacenter som dygnet runt bevakas av vakter.

Dedikerad Server
Skräddarsydd server

En lösning som klarar allt

Även om vår virtualiseringsplattform Scale Cloud klarar av 99,9% procent av alla typer av workloads så finns det tillfällen där en dedikerad server fortfarande kommer till sin rätt. Beroende på era behov kan det också vara en mera kostnadseffektiv lösning.

Givetvis kan den dedikerade servern levereras så att den är redo för virtualisering med VMWare, Windows (Hyper-V) eller KVM.