Bloggen hälsar välkommen praktikanten Frida!
You are currently viewing Bloggen hälsar välkommen praktikanten Frida!

Bloggen hälsar välkommen praktikanten Frida!

Vem är du och vad gör du på Beebyte?
Hejsan! Jag heter Frida, jag är 20 år och kommer från Grums men bor för tillfället i Sunne. Jag studerar just nu mitt allra första år på Brobygrafiskas Yrkeshögskola i det sagolika Sunne, men under våren kommer jag att vara praktikant här på beebyte!

Intressant! Vad studerar du?
Just nu studerar jag Digital Design på Brobygrafiskas Yrkeshögskola, men sedan tidigare har jag även studerat Media: Film & Foto i Karlstad. Det är verkligen superkul och intressant, ingen dag är sig lik och man lär sig alltid något nytt eller något som man kanske redan känner igen sedan tidigare.

När du inte praktiserar på beebyte, vad gör du på fritiden?
Hm, klurigt…när jag varken studerar eller praktiserar på beebyte så tycker jag om att umgås och prata med mina vänner, både online och i närheten. Med mina online vänner brukar vi sitta i timmar, prata, skratta och spela! Men framförallt så tycker jag väldigt mycket om att illustrera, både digitalt och på det traditionella sättet ‘förhand’.

Har du något favorit spel för närvarande?
För mig personligen så varierar det lite till och från, men…just nu skulle jag nog påstå att mitt favoritspel är Stardew Valley!

Stardew Valley?
Yes, Stardew Valley! Ett spel som handlar om att man tar över en farm som behöver lite vård och omsorg, man kan skapa relationer och bli vän med de olika NPC’s. Man kan fiska och plantera många olika bär och frukter! Avslappnande och mysigt spel.
Men som sagt varierar mitt favoritspel till och från, ett annat är även Danganronpa!
Men, of all time, definitivt The Legend of Zelda spelen!

Häftigt! Men, dold talang, hm?
Dold och dold, skulle nog inte personligen säga att det är en talang; men jag har alltid ideér snurrandes i huvudet, finns nästan alltid någonting som ligger och väntar på att bli använt – ibland blir kreativiteten nästan överflödande och då brukar jag skapa egna karaktärer, världar eller berättelser i en annan tid och värld. Annars; torr humor!

Kaffe eller Te?
Kaffe, any day of the week! Kaffe är bränslet på morgonen för mig!

Tack för det, och välkommen Frida! 😀