Black Friday 2020 - VPS, Webbhotell och molntjänster

Är din sida redo för Black Friday 2020?

Vi vet att många webbshoppar får mycket trafik under Black Friday, vilket är bra för affärerna men dåligt för prestandan på hemsidan. I många fall kan många besökare göra mer skada än nytta!

Därför vill vi se till att du kan fokusera på din verksamhet och slippa
ångesten kring det tekniska genom att erbjuda:

Managed Server - Gratis i en hel månad!

En managed server ger  lite mer än en vanlig dedikerad server. En själv sköter själva innehållet och trafiken, men ägaren av servern tar hand om backup, säkerhet och annat. Det är lite som att få fördelen av att ha en helt egen server, men en slipper se till att den fungerar.  

 

Med vår managed server kan du vila tryggt i tanken att det alltid finns någon att ringa om dina besökare inte kan nå er e-handel. 

Tillsammans med ett urval av välbeprövade, smarta programvaror och tjänster ser vi till att er server rullar perfekt, dygnet runt. Och om ni stöter på problem, och era kunde inte kan nå er e-handel, ja då finns det ett beredskapsnummer till oss som ni kan ringa – dygnet runt.

Tillsammans med våra smarta säkerhetslösningar så vet du att det är endast för ”riktiga” besökare som kapaciteten finns. Dessutom kan lösning enkelt skalas upp om mera prestanda behövs.

Erbjudandet sker i vanlig ordning utan bindnings eller uppsägningstid och omfattas självklart av gratis flytthjälp.

Managed Server

Black Friday Edition
kr 0 Första månaden, därefter 2 184 kr
  • 4 vCPU Cores
  • 4 GB RAM
  • 50 GB Speglad SSD Lagring
  • Kontrollpanel från Plesk
  • KernelCare för uppdatering utan omstart
  • 24/7 SLA