Beebytebloggen träffar Niclas

Beebytebloggen träffar Niclas

Nu är det snart en vecka sedan beebyte lanserade sin första tjänst Scale Cloud. Beebytebloggen passar på att träffa beebytes VD Niclas Alvebratt för att höra hur veckan har varit.

Bloggen: Bu har ni varit igång i snart en vecka, hur har den veckan varit?

Niclas: Det har varit en helt otrolig vecka! Vi har sett hur våra första kunder stigit ombord och lanserat på plattformen och vi har snart bokat upp nästkommande veckor helt på demodragningar och säljmöten, så hektiskt – men otroligt roligt!

Bloggen: Räknade ni med att det skulle vara så här?Niclas Alvebratt

Niclas: Det är klart att vi tror mycket på vår tjänst eftersom den levererar bra prestanda, enklare till en lägre kostnad – men att gensvaret skulle vara såhär stort det trodde vi nog ärligt talat inte.

Bloggen: Vad händer nu, vad är nästa tjänst?

Niclas: Vi har fler tjänster på gång ut men först ska vi se till att uppgrade Scale Cloud till nästa version. Vi har flera funktioner som ligger i pipe att lanseras. Det som finns nu är snarare version 1.0 av tjänsten, nu ska vi upp till 1.1, 1.5 och så vidare.

Bloggen: Nu blir vi nyfikna, kan du inte berätta mera?

Niclas: Jag kan inte gå in i detalj på vilka funktioner som kommer men det jag kan säga, det är att vi fortsätter att stoppa dit funktioner som vi själva skulle vilja ha och som gör det enklare att arbeta med tjänsten. På så sätt genererar vi affärsvärde direkt till våra kunder, genom att spara tid och pengar.

Bloggen: Vi gissar att vi får ge oss till tåls!

Niclas: Det stämmer, en liten stund i varje fall!