Beebyte välkomnar nya support-supportern Kevin!
You are currently viewing Beebyte välkomnar nya support-supportern Kevin!
Usercase 3

Beebyte välkomnar nya support-supportern Kevin!

Beebyte växer med ännu en ny talang! Denna gång snackade bloggen med Kevin;

Vem är du och vad gör du på beebyte?
Jag är en 23-årig kille från Torsby med ett stort intresse för datorer och teknologi generellt, som sedan tidigare utbildat mig inom IT-Säkerhet nere i Småland och nu flyttat mig till Karlstad. Min roll på beebyte är First Line Support, vilket innebär att det är mitt ansvar att hjälpa kunder med diverse frågor eller problem de stöter på, utöver det så hjälper jag till att med flytt av hemsidor, e-post och domäner.

När du inte är supportninja på beebyte; vad gör du på fritiden?
När jag inte är supportninja på jobbet så är jag det på fritiden åt vänner och familj istället; ”Skämt” åsido så blir det att man umgås med vänner och familj, men vanligtvis blir det att man hamnar framför datorn och spelar något med ett par vänner eller att man slänger sig i soffan och sträckkollar någon bra serie.

Vad skulle du säga är den smartaste funktionen i vår kontrollpanel?
Det är svårt att välja bara en, men om jag är tvungen skulle jag nog säga domänhanteringen då det är enkelt och smidigt att hantera och se status över allt. Exempelvis att kunna automatiskt skapa DNS-pekare för en webbsida eller för mail underlättar en hel del.

Vi vet ju att du har en uppsjö med oväntade talanger, kan du nämna en? 
Tekniskt sett inte en talang men: Prokrastinering, är expert på att påbörja en hel del programmeringsprojekt för att sen tröttna på det och börja på någon ny idé.

Tack för det, och välkommen Kevin!