beebyte sprider hårdrock i molnen

beebyte sprider hårdrock i molnen

Hårdrocksbandet Eyes Wide Open från Karlstad lanserar nu en ny site i beebytes moln;
-Det var en ”no-brainer”. Vi får en snabbare hosting och serverdrift än tidigare och det till ett oslagbart pris – vår webbplats är en oerhört viktig länk mellan oss och våra fans säger bandets sångare Erik Engstrand.

Eyes Wide Open är etablerat på den europeiska metalscenen och med flera europaturnéer bakom sig. Bandet som är en del av den ekonomiska föreningen Headbang Entertainment mottog för något år sedan priset för bästa kooperativa företagsidé för sitt initiativ kring en allians mellan metalband och släpper under slutet av året sitt tredje album.
-I takt med att det blir allt svårare att försörja sig på musiken så blir försäljning av kläder (sk. merch) och reklam inför spelningar allt viktigare för oss – i det pusslet så är en snabb, enkel och snygg webb en central komponent, säger Erik.

Från beebyte är man positiv till sin nya molngäst:
-Det är riktigt kul att vi tillsammans med företag från industri, e-handel och IT nu också kan komplettera med ett så positivt brand och företag som Eyes Wide Open, kommenterar beebytes VD Niclas Alvebratt.

Eyes Wide Opens nya sida finns på www.e-w-o.net.

Vill du också prova en av marknadens bästa virtuella servrar? Klicka på knappen här bredvid för att läsa mer och prova en server gratis!