beebyte firar 400 kunder och ser ljust på framtiden! - VPS, Webbhotell och molntjänster

beebyte firar 400 kunder och ser ljust på framtiden!

beebyte firar i dagarna 400 kunder och bloggen tar tillfället i akt att träffa en av bolagets grundare och dess VD, Niclas Alvebratt för en kortare pratstund.

Bloggen: Ni har i dagarna nått 400 kunder – vad gör att du tror att ni kommer att fortsätta att hålla samma höga takt framledes?
Niclas: Det märks så tydligt på de partners och kunder som vi träffar att det finns ett tydligt sug på marknaden efter en molnleverantör som inte är för stor och samtidigt inte för liten – att man tidigare saknat någon som förstått värdet av förstklassig support, kombinerat med rå prestanda och kryddat med stor teknisk passion.

Fr.v.: Niclas Alvebratt, Simon Ekstrand (båda beebyte) samt Jenni Laapotti – webbpartner. 

Bloggen: Men kommer beebyte verkligen klara av att hålla samma höga servicenivå och engagemang även med en dubbelt så stor kundstock. Finns det inte risk att du och personalen blir ”fat and happy”?
Niclas: Om man tror det, så förstår man inte vilken typ av djur beebyte är. Vår servicenivå är ”det nya svarta” i branschen. Vår modell klarar att skala och vi har kapat många led som företag med mycket legacy tvingas att ha. Jag förstår att det känns jobbigt för många äldre leverantörer att höra – men antingen är man som oss och gillar utveckling – eller så klamrar man sig fast vid sin modell.

 

Bloggen: Ni har ett mål om att nå 1000 kunder innan 2017 års utgång – hur ska det gå till?
Niclas: Vi ska fortsätta att göra det vi är bra på – bygga smarta molntjänster som är enkla att hantera. Genom att fortsätta fokusera på utveckling kombinerat med förstklassig service så ger vi våra kunder och partners nya verktyg och konkurrensfördelar. Det ska fortsätta vara tydligt att om man gör en hosting och molnresa med oss – ja då tar man större kliv snabbare än andra i branschen.

 

Bloggen: En sista fråga – kan du avslöja något om vilken typ av tjänster ni kommer att släppa under 2017?
Niclas: Inte i detalj. Men det kommer att vara tjänster liknande vår tjänst Iris – tjänster som förenklar och låter fler vara med och slåss med de stora drakarna.

 

Bloggen: Tack Niclas – fortsätt att köra på!
Niclas: Självklart – här ska utmanas!