Barn sover tryggt i handgjorda babynesten

Barn sover tryggt i handgjorda babynesten

Från tid till annan så gör bloggen ett nedslag hos någon av beebytes kunder och idag har turen kommit till Arnestorp Design (www.arnestorp.se) som ägs och drivs av Heidi Ekstrand.

Bloggen: Hej Heidi, kul att du vill vara med och visa upp ditt företag i vår blogg. Kan du berätta lite mera om vad ni gör?
Heidi: Vi tillverkar och säljer produkter för barn, framförallt babynesten och sovormar. Vi har ett brett sortiment av babynesten i olika tyger och modeller, både ekologiska och vanliga så att det ska finnas något som passar alla smaker.

Bloggen: Hur länge har ni hållit på och hur når ni egentligen ut till era kunder?
Heidi: Vi startade 2015 och har hela tiden försökt att vara lyhörda för olika trender. En stor del av vår marknadsföring sker via Instagram och Facebook men också via Google Adwords.

Bloggen: Kan du berätta lite mera om er tekniska plattform, er webbshop är ju oerhört snabb och responsiv?
Heidi: Vi säljer via en webbshop som min make har byggt och den driftas på en liten VPS hos beebyte. Shopen är byggd i Python/Django och vi har själva byggt integrationer mot t.ex. Fortnox och Stripe för underlätta bokföring och betalningar.

Bloggen: Sist men inte minst – om jag har speciella önskemål på hur ett babyneste ska se ut – t.ex. om jag vill ge bort det i present, kan ni ordna det?
Heidi: Absolut, alla våra produkter tillverkas efter beställning för att minimera spill och miljöpåverkan – det gör att ni kan få det precis som ni vill!

Bloggen: Tack för samtalet Heidi, nu ska du få fortsätta att sy!
Heidi: Tack själva, och glöm inte att ni också kan köpa blöjfodral hos oss!

Vill du också testa en VPS från beebyte gratis?

<div style=”color: #ffffff; background-color: #f8f8f8; padding: 5px; margin-bottom: 10px; border-radius: 10px; background-image: url(’https://www.beebyte.se/wp-content/uploads/2016/08/clouds-295278_960_720.png’);background-size: 600px;background-repeat: no-repeat;background-color: #e0e0e0e0;”><div style=”background-color: rgba(0, 0, 0, 0.4); padding: 20px; margin: 10px; border-radius: 10px; font-size: 16px”><h4 style=”color: #ffffff; border-bottom: 0px solid lightgrey; margin-bottom: 15px; padding-bottom: 0px;”><b>Starta din provperiod här – skapa ett konto</b></h4>Prova beebytes virtuella servrar. Just nu kan du använda rabattkoden <span style=”font-weight: bold”>startanu</span> för att få 500kr att provköra för.<form action=”https://portal.beebyte.se/signup/external/” method=”post”><br /> <input class=”signup-form-input” id=”id_email” name=”email” placeholder=”din e-postadress” type=”text” /><input style=”background-color: #f0f0f0;” class=”signup-form-input” id=”id_password” name=”password” placeholder=”önskat lösenord” type=”password” /><input class=”signup-form-button” type=”submit” value=”Ta mig vidare till nästa steg!”/></form></div></div><br/>

Bindningstid: 1 timma. Ingen uppsägningstid.