fbpx Skip to content
Med support i världsklass

Högpresterande webbhotell och servertjänster

Vi har lång erfarenhet av att skapa snabb och pålitlig infrastruktur genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster och support i världsklass!

hosting
hosting
Hem

Premium webbhotell

Vi levererar webbhotellstjänster till företag och organisationer där internetnärvaro och prestanda är livsviktiga behov.

Hem

Stabila VPS servrar

Våra VPS servrar är stabila och driftas från våra topp-moderna datancenter i Karlstad. Alltid med 100% snabb SSD-lagring.

Hem

Gratis flytthjälp

Givetvis erbjuder vi er att gratis hjälpa till med flytten till oss. Det är så säkra vi är på att ni kommer att trivas hos oss!

Hem

Smarta partnerfunktioner

Hantera alla era kunder från en inloggning. Ta fakturan till er själva, eller låt oss skicka den direkt ut till slutkund. Oavsett vilket får ni 10% kick-back*. Vi har också smarta funktioner som färdiga arbetsflöden för webbyråer.

Hem

Kluster i beebyte PaaS

Trött på att manuellt behöva sätta upp databaskluster eller hantera Docker på dina servrar? Prova vår tjänst PaaS – sprängfylld med smarta lösningar!

Hem

All data placerad i Sverige

Våra toppmoderna datacenter i Karlstad levererar tjänster på ett stabilt sätt, dygnet om – året om. Vi kan affärskritisk drift, och den börjar med bra och säkra datacenter.

Snabb, enkel och smart hosting

Gör som 8000+ kunder, välj beebyte

Majoriteten av våra kunder tycker vi levererar snabb, enkel och smart hosting med en personlig touch, och med en support i världsklass! 9/10 kunder skulle rekommendera oss till sina vänner! Från användarundersökning maj 2021 samt maj 2022 (två år i rad!)

Hem
Senaste nytt

Aktuellt hos beebyte

Några av våra nöjda kunder

beebyte_kunder_diamyd_medical
beebyte_kunder_quicktest
beebyte_kunder_svea
interjakt_web
viva_media_web

Med beebytes enkla och flexibla partnerprogram får vi en modell som passar oss och våra kunder bra. Vi kan enkelt uppgradera, administrera och installera nya kundmiljöer på ett ögonblick.

Tomas Björn

Aktiv IT

Tomas Björn

Vår personal är ofta på resande fot och behöver kunna arbeta med samma underlag som de andra anställda oavsett var de är. Med Beebytes molnlösning funkar synkningen friktionsfritt och stabilt. Jämfört med våra tidigare system går det dessutom riktigt snabbt!

Daniel Sturesson

Enkätfabriken

Daniel Sturesson

Vi ville från början hamna rätt i val av hostingleverantör och med beebytes lösning får vi hög prestanda samt en flexibilitet som gör att vi kan skala utefter den belastning som trafiken till siten genererar, vi får också förstklassig support utifall att vi behöver stöd.

William Zhang, CTO

Vasa Living

William Zhang, CTO
För dina behov

Våra webbhotellspaket

Windows

Webbhotell

Ett modernt Windowsbaserat Webbhotell med stöd för det senaste inom Microsoft teknologi som .NETcore och MSSQL server.

Från
149 kr/mån

WordPress

Webbhotell

Är baserat på vårt Linux Webbhotell men med en förinstallerad WordPress instans. Båda har smarta verktyg för WP hantering.

Från
149 kr/mån

Linux

Webbhotell

Är ett toppmodernt linuxbaserat Webbhotell med stöd för de senaste PHP versionerna och med PHP Composer för t.ex. Laravel.

Från
149 kr/mån
Vi hjälper dig i alla lägen

Support i världsklass

Vi hjälper dig välja det som passar för just dina behov samt svarar på de funderingar du har. Kontakta oss idag så hjälper vi dig:

Hem
För miljön

Bra miljöval, grön el

All elektricitet som används i våra datacenter levereras av Vattenfall – Sveriges grönaste varumärke när det kommer till el. Våra ägare skänker också årligen pengar till ”the Free Software Foundation”.

Hem
Snabba fakta

beebyte i siffror

Nöjda kunder
Snabba servrar
Upptid
Grön el
All datalagring i Sverige
Gratis flytthjälp
Snabb SSD lagring
Rekommenderar beebyte
Kom igång idag

Skapa konto och testa oss gratis!

Använd rabattkoden “startanu” för att få 500kr att provköra för från våra toppmoderna svenska datacenter. Fyll i formuläret här bredvid för att börja använda din server eller webbhotell idag. 

Hem

Kom igång idag